Disclaimer

Bij het bezoek van www.opnamestudio-techniek.nl is belangrijk te weten wat de krachten en beperkingen zijn. De website van www.opnamestudio-techniek.nl is met alle nodige zorg samengesteld. Opnamestudio-techniek.nl is niet aansprakelijk voor eventuele onjuiste of onvolledige informatie.

Het streven van www.opnamestudio-techniek.nl is muzikanten van informatie te voorzien op het gebied van het opnemen van muziek. Wij kunnen absoluut niet garanderen dat hetgeen wij vertolken voor u als muzikant ook zal werken. In alle gevallen is gebruik maken van de informatie op www.opnamestudio-techniek.nl voor eigen risico. Opnamestudio-techniek.nl sluit elke aansprakelijkheid uit op basis van een verkeerd handelen.

Er dient in alle gevallen naast de informatie die www.opnamestudio-techniek.nl verschaft eigen onderzoek gedaan te worden. Bij twijfel is het raadzaam hiervoor een professional in te schakelen. Wat op www.opnamestudio-techniek.nl staat vermeld is onze eigen mening of een mening die wij ondersteunen. Onze mening hoeft niet de mening van u te zijn. Opnamestudio-techniek.nl staat niet in voor de inhoud van websites waarna wordt verwezen.